Közbeszerzés

Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) alkalmazása 2018. április 15-től kötelező. Ettől az időponttól kezdve a BKV Vasúti Járműjavító Kft.  közbeszerzési eljárásokat csak elektronikus úton, az EKR használatával folytat le. Az eljárások közbeszerzési dokumentumai az EKR rendszerben történő előzetes regisztrációt követően érhetők el, a BKV Vasúti Járműjavító Kft.  honlapján nem kerülnek közzétételre.

Az Ajánlatkérőnél a „BKV Vasúti Járműjavító Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságra”-ra javasolt szűrni. Ezt követően az adott eljárás „Műveletek” oszlopában megjelenő „Részletek”-re kattintás után érhetők el az eljárásra vonatkozó főbb adatok, illetve a közbeszerzési dokumentumok. Felhívjuk a figyelmet, hogy az eljárásban való részvételhez az EKR-be való regisztráció szükséges.

Az EKR a következő linken érhető el:
https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/lista

A közbeszerzési eljárás alapján megkötött szerződések, a szerződésmódosítások és a szerződések teljesítésére vonatkozó adatok a Közbeszerzési Hatóság által működtetett nyilvános elektronikus szerződéstárban, a CoRe szerződésnyilvántartó rendszerben érhetők el.

A CoRe publikus keresője az alábbi linken érhető el:

https://kereso-core.kozbeszerzes.hu/kereses/kozbeszerzes/osszetett/
Az ajánlatkérőnél a „BKV Vasúti Járműjavító Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságra”-ra javasolt szűrni.

 

  Intézkedési terv az egyajánlatos közbeszerzések számának csökkentéséről 2023

  Intézkedési terv az egyajánlatos közbeszerzések számának csökkentéséről 2022

Versenyeztetés