Bemutatkozás

A BKV Vasúti Járműjavító Kft. elsősorban vasúti járműjavítással, karbantartással, vasúti kötöttpályás járművek gyártásával foglalkozik. Mely tevékenység az évek során kiegészült vasúti kitérők gyártásával, trolibusz, autóbusz járművek javításával, honosításával és ezeknek a járműveknek az esztétikai felújításával.

Szervezeti felépítés

Ügyvezető: Herczeg József

Minőségpolitika

A BKV Vasúti Járműjavító Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság vezetése elkötelezett a minőséggel kapcsolatban és a megrendelések teljesítésénél a megbízható minőséget helyezi üzleti stratégiájának középpontjába. A megrendelők igényeinek mind magasabb szintű kielégítése érdekében legfontosabb cél a folyamatok állandó korszerűsítése, javítása, a minőséget befolyásoló belső szabályozások és a vállalatirányítási rendszer fejlesztése.

Duális képzés

A BKV Vasúti Járműjavító Kft. területén található a BKV Zrt. legnagyobb Tanműhelye. A tanműhely szervezésében jelenleg több mint 250 szakmunkástanuló duális gyakorlati képzése, valamint további közel 100 tanuló nyári gyakorlatának szervezése történik 14 szakmában.

Társadalmi felelősségvállalás

Nem elég gazdasági teljesítményt nyújtani, meg kell találni azt az utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet. A társadalmi szerepvállalást ugyanazzal a fegyelemmel, stratégiával és felelősségvállalással kezeljük, mint cégünk minden más területét.